Argentinas herrlandslag i fotboll möter mexikos herrlandslag: laguppställning

Argentinas herrlandslag i fotboll

Argentinas herrlandslag i fotboll, även känt som ”La Albiceleste”, är ett av de mest framstående fotbollslagen i världen. Laget är anslutet till Asociación del Fútbol Argentino (Argentinas fotbollsförbund) och har FIFA-koden ARG. Laget har en rik historia och har vunnit flera stora turneringar, inklusive FIFA World Cup och Copa América. I denna artikel kommer vi att titta närmare på Argentinas herrlandslag i fotboll och deras möte med Mexikos herrlandslag.

Argentinas herrlandslag i fotboll Laguppställning

Här är den aktuella laguppställningen för Argentinas herrlandslag i fotboll:

 1. Målvakt: Emiliano Martínez
 2. Högerback: Gonzalo Montiel
 3. Mittback: Cristian Romero
 4. Mittback: Nicolás Otamendi
 5. Vänsterback: Nicolás Tagliafico
 6. Mittfältare: Rodrigo De Paul
 7. Mittfältare: Leandro Paredes
 8. Mittfältare: Giovani Lo Celso
 9. Anfallare: Lionel Messi
 10. Anfallare: Lautaro Martínez
 11. Anfallare: Ángel Di María

Denna laguppställning representerar det starka och välbalanserade laget som Argentina kommer att skicka ut på planen i mötet mot Mexikos herrlandslag.

Mexikos herrlandslag i fotboll

Mexikos herrlandslag i fotboll, även känt som ”El Tri”, är det nationella fotbollslaget för Mexiko. Laget är anslutet till både FIFA och Concacaf och har FIFA-koden MEX. Mexikos herrlandslag har en rik historia och har deltagit i flera stora turneringar, inklusive FIFA World Cup och Copa América.

Mexikos herrlandslag i fotboll Laguppställning

Här är den aktuella laguppställningen för Mexikos herrlandslag i fotboll:

 1. Målvakt: Guillermo Ochoa
 2. Högerback: Luis Rodríguez
 3. Mittback: Héctor Moreno
 4. Mittback: Néstor Araujo
 5. Vänsterback: Jesús Gallardo
 6. Mittfältare: Andrés Guardado
 7. Mittfältare: Edson Álvarez
 8. Mittfältare: Héctor Herrera
 9. Anfallare: Hirving Lozano
 10. Anfallare: Raúl Jiménez
 11. Anfallare: Jesús Corona

Denna laguppställning representerar Mexikos herrlandslag i fotboll och de spelare som kommer att möta Argentinas herrlandslag i det kommande mötet.

Läs också:  Sydkoreas herrlandslag i fotboll mot Portugals herrlandslag i fotboll laguppställning

En hypotetisk match mellan Argentinas herrlandslag och Mexikos herrlandslag

Om Argentinas herrlandslag möter Mexikos herrlandslag i en hypotetisk match skulle det vara en spännande och intensiv match. Båda lagen har en stark historia och har framstående spelare i sina laguppställningar.

Statistiskt sett har Argentina haft övertaget i tidigare möten mellan lagen. Argentina har vunnit 17 av de 36 tidigare matcherna mot Mexiko och har bara förlorat 5 gånger. Den senaste matchen mellan lagen ägde rum den 10 september 2019 och Argentina vann med 4-0 i en vänskapsmatch.

Båda lagen har sina styrkor och svagheter. Argentina är känt för sin tekniska skicklighet och offensiva spelförmåga, med Lionel Messi som en av världens bästa spelare. Mexiko å andra sidan är känt för sin snabbhet och fysiska spelstil.

När det gäller spelare att se upp för är Lionel Messi självklart en spelare som alltid är farlig för motståndarna. Han är en skicklig målskytt och en fantastisk dribbler. För Mexiko är Hirving Lozano och Raúl Jiménez två spelare som kan göra skillnad i matchen. Båda spelarna har visat sin förmåga att göra mål och skapa farliga målchanser.

Det är också värt att notera att Argentina har en stark hemmafördel när det gäller att möta Mexiko. De flesta av de tidigare mötena mellan lagen har ägt rum i Argentina, vilket kan ge dem en extra fördel.

Intressanta data och fakta

Här är några intressanta data, fakta och statistik om både Argentinas herrlandslag i fotboll och Mexikos herrlandslag i fotboll:

Läs också:  österrikes herrlandslag i fotboll mot kroatiens herrlandslag i fotboll: Laguppställning, Tidslinje & Statistik

Argentinas herrlandslag i fotboll

 • Argentina har vunnit FIFA World Cup tre gånger, 1978, 1986 och 2022.
 • Laget har också vunnit Copa América 15 gånger, senast 2021.
 • Lionel Messi är lagets bästa målskytt genom tiderna, med 98 mål.
 • Argentina har spelat 36 matcher mot Mexiko, vunnit 17, spelat oavgjort 14 och förlorat 5.
 • Den högsta vinsten för Argentina mot Mexiko var med 4 mål, vilket har hänt två gånger.
 • Argentina är för närvarande rankat som det andra bästa laget i världen enligt FIFA-rankingen.

Mexikos herrlandslag i fotboll

 • Mexiko har deltagit i 17 världsmästerskap och nådde kvartsfinalen 1970.
 • Laget har vunnit Concacaf Gold Cup 11 gånger, senast 2019.
 • Mexiko har vunnit Fifa Confederations Cup en gång, år 1999.
 • Mexiko har spelat 36 matcher mot Argentina, vunnit 5, spelat oavgjort 14 och förlorat 17.
 • Mexiko är för närvarande rankat som det 15:e bästa laget i världen enligt FIFA-rankingen.

Slutsats

Argentinas herrlandslag i fotboll möter Mexikos herrlandslag i en spännande match. Båda lagen har en rik historia och har framstående spelare i sina laguppställningar. Argentina har en stark hemmafördel och har haft övertaget i tidigare möten mellan lagen. Lionel Messi är en spelare att se upp för i Argentinas lag, medan Hirving Lozano och Raúl Jiménez är farliga spelare för Mexiko.

Det kommer att bli en match fylld av spänning och intensitet när dessa två lag möts. Båda lagen kommer att ge sitt bästa för att vinna och det kommer att vara en match som fotbollsfans inte får missa.

Läs också:  Argentinas herrlandslag i fotboll mot Kroatiens herrlandslag i fotboll laguppställning

Argentinas herrlandslag i fotboll möter Mexikos herrlandslag i fotboll laguppställning – en match som kommer att vara en riktig fotbollsfest.

Vanliga frågor och svar

Här är några vanliga frågor och svar om Argentinas herrlandslag i fotboll mot Mexikos herrlandslag i fotboll laguppställning:

Vad är Argentinas herrlandslag i fotbolls laguppställning?

Argentinas aktuella laguppställning för herrlandslaget i fotboll inkluderar spelare som Emiliano Martínez, Gonzalo Montiel, Cristian Romero, Nicolás Otamendi, Nicolás Tagliafico, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes, Giovani Lo Celso, Lionel Messi, Lautaro Martínez och Ángel Di María.

Vilka spelare ingår i Mexikos herrlandslag i fotbolls laguppställning?

Mexikos aktuella laguppställning för herrlandslaget i fotboll inkluderar spelare som Guillermo Ochoa, Luis Rodríguez, Héctor Moreno, Néstor Araujo, Jesús Gallardo, Andrés Guardado, Edson Álvarez, Héctor Herrera, Hirving Lozano, Raúl Jiménez och Jesús Corona.

Hur många gånger har Argentina vunnit mot Mexiko?

Argentina har vunnit 17 av de 36 tidigare matcherna mot Mexiko.

Vilka är några intressanta fakta om Argentinas herrlandslag i fotboll?

Argentinas herrlandslag i fotboll har vunnit FIFA World Cup tre gånger, senast 2022. Lionel Messi är lagets bästa målskytt genom tiderna med 98 mål. Laget är för närvarande rankat som det andra bästa laget i världen enligt FIFA-rankingen.

Vilka är några intressanta fakta om Mexikos herrlandslag i fotboll?

Mexikos herrlandslag i fotboll har deltagit i 17 världsmästerskap och nådde kvartsfinalen 1970. Laget har vunnit Concacaf Gold Cup 11 gånger och Fifa Confederations Cup en gång. Mexiko är för närvarande rankat som det 15:e bästa laget i världen enligt FIFA-rankingen.