Hur många mål har mbappé gjort totalt? en översikt av hans imponerande målrekord

Kylian Mbappé är utan tvivel en av de mest spännande och begåvade fotbollsspelarna i världen idag. Med sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål har han gjort ett starkt intryck i fotbollsvärlden och blivit en av de mest eftertraktade spelarna på marknaden. Men ”hur många mål har Mbappé gjort totalt?” är en fråga som ofta ställs. Svaret på den frågan och en djupgående titt på Mbappés fantastiska karriär kommer att utforskas i denna artikel.

Tidiga År och Genombrott

Kylian Mbappé föddes den 20 december 1998 i Bondy, en förort till Paris. Redan från en tidig ålder visade han en enorm talang för fotboll och blev snart upptäckt av AS Monaco, en av de största fotbollsklubbarna i Frankrike. Vid 16 års ålder gjorde han sin professionella debut för klubben och blev den yngsta spelaren någonsin att göra detta i AS Monacos historia.

Det dröjde inte länge innan Mbappé började göra mål och imponera på fotbollsvärlden. Hans snabbhet och tekniska färdigheter gjorde honom till en mardröm för försvarsspelare, och han visade prov på en mognad och spelintelligens som var ovanlig för en så ung spelare. Under sin tid i AS Monaco gjorde han sammanlagt 27 mål på 60 matcher, vilket är en imponerande siffra för en spelare i hans ålder.

Övergång till Paris Saint-Germain

Mbappés framgång i AS Monaco gjorde honom till en av de hetaste spelarna på marknaden, och det var ingen överraskning när Paris Saint-Germain (PSG) värvade honom inför säsongen 2017/2018. Övergången var en av de dyraste i fotbollshistorien och visade på PSG:s ambitioner att bygga ett världsklasslag.

Läs också:  Hur många mål har zlatan gjort?

I PSG har Mbappé fortsatt att imponera och göra mål i en rasande takt. Hans snabbhet och tekniska färdigheter har gjort honom till en av de mest fruktade anfallarna i världen, och han har visat prov på en kyla och självsäkerhet framför mål som är ovanlig för en spelare i hans ålder. Under sin tid i PSG har han gjort över 100 mål och vunnit flera titlar, inklusive Ligue 1 och Coupe de France.

Internationell Karriär och VM 2018

Mbappé har också gjort ett stort avtryck på den internationella scenen. Han debuterade för Frankrikes landslag 2017 och har sedan dess varit en nyckelspelare i laget. Hans snabbhet och tekniska färdigheter har gjort honom till en farlig anfallare och han har gjort viktiga mål i flera viktiga matcher.

Höjdpunkten i Mbappés internationella karriär kom under VM 2018 i Ryssland. Han gjorde en fantastisk turnering och var en av de bästa spelarna i hela mästerskapet. Han gjorde totalt fyra mål under turneringen och hjälpte Frankrike att vinna sin andra VM-titel. Mbappé blev också den andra tonåringen någonsin att göra mål i en VM-final, vilket är en imponerande bedrift.

Mbappés imponerande målrekord

Nu till den stora frågan – hur många mål har Mbappé gjort totalt i sin karriär? Fram till dags dato har Mbappé gjort över 200 mål i sin professionella karriär. Det är en imponerande siffra, särskilt med tanke på att han bara är 23 år gammal. Han har gjort mål både i liga- och cupmatcher, samt i internationella turneringar.

Läs också:  När började mbappé spela fotboll: en inblick i hans tidiga fotbollskarriär

Mbappé har också varit en framstående målskytt i Champions League, där han har gjort flera viktiga mål för PSG. Han har visat prov på en förmåga att göra mål i de största matcherna och har blivit en viktig spelare för klubben.

Kylian Mbappé: En översikt över hans totala målantal

Kylian Mbappé har haft en imponerande målskyttekarriär. Här är några nyckelstatistik:

  • Mbappé föddes den 20 december 1998 i Paris, Frankrike.
  • Han spelar för närvarande för Paris Saint-Germain i Ligue 1 och det franska landslaget.
  • Mbappé gjorde sin professionella debut vid 16 års ålder för AS Monaco 2015.
  • Han har gjort totalt 132 mål på 146 matcher för Paris Saint-Germain.
  • I sin karriär har Mbappé gjort totalt 40 mål på 70 matcher för det franska landslaget.
  • Mbappé vann Ligue 1-titeln med AS Monaco och har vunnit tre Ligue 1-titlar med Paris Saint-Germain.
  • Han har också vunnit två Coupe de France-titlar med Paris Saint-Germain.
  • Mbappé har blivit utsedd till Ligue 1:s bästa spelare och har vunnit Ligue 1:s gyllene sko två gånger.
  • I VM 2018 blev Mbappé den yngsta franska spelaren att göra mål i ett VM och den andra tonåringen, efter Pelé, att göra mål i en VM-final.
  • Han har erkänts som en av de bästa fotbollsspelarna i världen.

Dessa statistik framhäver Mbappés imponerande målgörande förmåga och hans framgång både på klubbnivå och internationellt.

Läs också:  Vilket lag spelar ronaldo i: en översikt över hans nuvarande klubb

Totala målantal för Kylian Mbappé: En imponerande karriär

Så, hur många mål har Mbappé gjort totalt i sin karriär? Över 200 och räkningen fortsätter att öka. Med sin unika kombination av snabbhet, teknik och målsinne är det ingen tvekan om att Mbappé kommer att fortsätta att vara en av de mest framstående målskyttarna i världen under lång tid framöver. Hans imponerande målproduktion har gjort honom till en av de mest eftertraktade spelarna på marknaden och vi kan förvänta oss att se ännu större saker från honom i framtiden.

Kylian Mbappé är utan tvekan en av de mest talangfulla och spännande spelarna i fotbollsvärlden idag. Med sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål har han gjort ett stort intryck på både klubbnivå och internationellt. Han har gjort över 200 mål i sin karriär hittills och visar inga tecken på att sakta ner. Mbappé är en spelare att hålla ögonen på i framtiden och vi kan förvänta oss att se ännu fler mål från hans sida.