Vem är mbappé tillsammans med? lär dig mer om hans nära och kära.

Kylian Mbappé, en av världens mest framstående fotbollsspelare, är känd för sin snabbhet, teknik och målsinne. Men vem är egentligen Kylian Mbappé tillsammans med? Denna artikel syftar till att ge information om vem Mbappé är och vilka personer han är tillsammans med. Vi tar en närmare titt på Mbappés familj, vänner, lagkamrater och romantiska relationer som har spelat en betydande roll i hans framgångsrika karriär.

Familjen Mbappé

Kylian Mbappé föddes den 20 december 1998 i staden Bondy, Frankrike. Hans föräldrar är Wilfried Mbappé och Fayza Lamari. Wilfried, en tidigare professionell fotbollsspelare från Kamerun, och Fayza, en tidigare handbollsspelare från Algeriet, har varit avgörande för hans framgång.

Mbappé har också en yngre bror, Ethan Mbappé, som visar lovande talang inom fotboll. Ethan spelar för ungdomslaget i Paris Saint-Germain, samma klubb som hans äldre bror. Det är tydligt att fotboll är en viktig del av Mbappés familj, och deras stöd och engagemang har varit avgörande för hans framgång.

Vänner och lagkamrater

Utöver sin familj har Mbappé också nära vänner och lagkamrater som har spelat en viktig roll i hans karriär. En av hans närmaste vänner är Antoine Griezmann, en annan framstående fransk fotbollsspelare som spelar för FC Barcelona. Mbappé och Griezmann har känt varandra sedan ungdomsåren och har stöttat varandra både på och utanför planen.

Läs också:  När började Ronaldo spela fotboll?

En annan betydande person i Mbappés liv är Neymar Jr., en brasiliansk fotbollsspelare som också spelar för Paris Saint-Germain. Deras starka vänskap och samarbetsförmåga på planen har hjälpt dem att nå nya höjder i sina karriärer.

Lionel Messi, den argentinska fotbollsstjärnan som nyligen anslöt sig till Paris Saint-Germain, är också en viktig lagkamrat för Mbappé. Duon har redan visat en fantastisk samspel på planen och deras partnerskap förväntas bli ännu starkare i framtiden.

Romantiska relationer

Förutom hans professionella relationer har Mbappés privatliv också fått mycket uppmärksamhet. Mbappé har tidigare varit i en relation med skådespelerskan Emma Smet, men de avslutade sin relation under våren.

Nyligen har det rapporterats att Mbappé är i en relation med modellen Ines Rau. Ines Rau är känd för att vara den första transpersonen att pryda omslaget till Playboy. De träffades på filmfestivalen i Cannes i maj och har setts tillsammans på en lyxjakt. Trots internationell uppmärksamhet har ingen av dem offentligt bekräftat deras relation.

Det har även ryktats att Mbappé är i en relation med den belgiska modellen Rose Bertram, som har setts stödja honom under VM i Qatar. Bertram var tidigare i en relation med den holländska fotbollsspelaren Gregory van der Wiel, med vilken hon har två barn. Trots dessa rykten har varken Mbappé eller Bertram kommenterat deras påstådda relation.

Läs också:  När började messi spela fotboll: en resa mot storhet

Mbappés karriärhöjdpunkter

Mbappé har haft en imponerande karriär hittills, trots sin unga ålder. Han började sin professionella karriär i AS Monaco, där han snabbt gjorde ett namn för sig själv genom att göra mål och assistera sina lagkamrater. Hans framgångar i Monaco ledde till ett stort intresse från stora europeiska klubbar, och 2017 skrev han på för Paris Saint-Germain för en rekordsumma.

Under sin tid i Paris Saint-Germain har Mbappé fortsatt att imponera. Han har vunnit flera nationella titlar och har varit en viktig del av laget som har nått semifinalerna i UEFA Champions League. Mbappé har också spelat en viktig roll i det franska landslaget och var en nyckelspelare när Frankrike vann VM 2018.

Vem är Kylian Mbappé tillsammans med: En djupdykning

Sammanfattningsvis är Kylian Mbappé inte bara en enastående fotbollsspelare, utan också en person med starka familjeband och nära relationer till sina vänner och lagkamrater. Hans familj har varit hans stöttepelare och har spelat en viktig roll i hans framgångsrika karriär. Mbappés vänskap med spelare som Antoine Griezmann, Neymar Jr. och Lionel Messi har också bidragit till hans utveckling som spelare.

I sitt privatliv har Mbappé haft romantiska relationer med kända personer som Emma Smet, Ines Rau och möjligen Rose Bertram, vilket har lett till internationell uppmärksamhet. Trots detta har han lyckats behålla sitt fokus på fotbollen och fortsätter att imponera på planen.

Läs också:  Lionel messis statistik: mål, assist och framträdanden i karriären

Med tanke på hans unga ålder är det tydligt att det finns ännu mer att komma från honom. Med sin snabbhet, teknik och målsinne har han potentialen att bli en av de bästa spelarna i fotbollshistorien. Det kommer att bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda för Kylian Mbappé och de människor han är tillsammans med på sin resa mot framgång.