Integritetspolicy för Fotbollsbets.se

1. Inledning Välkommen till Fotbollsbets.se. Vi värnar om din integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder information om våra användare. Viktigt att notera är att Fotbollsbets.se inte spårar användardata.

2. Information som samlas in Fotbollsbets.se samlar inte in några personuppgifter om sina besökare. Det innebär att vi inte sparar information som kan identifiera dig som individ, såsom namn, adress, e-postadress eller IP-adress.

3. Användning av information Eftersom vi inte samlar in några personuppgifter, finns det ingen information att använda för marknadsföringsändamål, analyser eller liknande.

4. Cookies Fotbollsbets.se använder inte cookies för att spåra eller lagra personlig information om våra besökare.

5. Tredjepartsleverantörer Vi delar inte information med tredjepartsleverantörer eftersom vi inte samlar in någon personlig information från våra användare.

6. Säkerhet Vi vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att vår webbplats är säker och fri från skadlig kod. Eftersom vi inte samlar in några personuppgifter, minimeras risken för dataintrång som påverkar användarnas personliga information.

7. Ändringar i integritetspolicyn Fotbollsbets.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Den senaste versionen av policyn är alltid tillgänglig på vår webbplats.

8. Kontaktinformation Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller vår behandling av information, är du välkommen att kontakta oss på sportbloggarna+fotbollsbets@gmail.com.

Datum för senaste uppdatering: 2024-01-06